Доставка квітів Львів
3 авг 2018 16:05 1808
Доставка квітів Львів

buketik.lviv.ua – це служба доставки квітів у Львові. Ми вже кілька років працюємо в сфері флористичного сервісу. Завдяки високому рівню обслуговування наші клієнти з першої ж покупки стають відданими шанувальниками магазину «Букетик Львів». Швидка доставка, якісні квіткові композиції, бонуси – ось далеко не повний перелік наших переваг. А тепер про все докладніше.

Найсвіжіші букети

Квіти оформлюються в композицію тільки після остаточного затвердження Вашого замовлення. Це гарантує свіжість і стійкість букета. Вам залишиться лише грамотно за ним доглядати. Поради по продовженню життя квітам Ви можете знайти на нашому сайті в розділі новин.

Дружна команда професіоналів

Ви будете приємно здивовані широким асортиментом та якістю наших букетів. Досвідчені флористи зберуть букет будь-якої складності. Подивитись і вибрати свою композицію можете на нашому сайті.

Оперативна доставка та бонуси

Півтори години. Рівно стільки нам потрібно, щоб доставити Ваш подарунок одержувачу. Момент вручення квітів ми сфотографуємо та надішлемо Вам на емейл або через месенджер. До кожного букету Ви отримаєте чарівну листівку для побажань.


Кажуть, щасливий той, у кого робота та захоплення – одне й те ж саме. Наша команда по праву може віднести себе до цієї категорії людей, адже ми щодня сприяємо тому, щоб робити когось щасливішим. Перші визнання, пропозиції руки й серця, прояв любові до батьків, своїх половин, урочисті вітання та дивовижні історії – все це надихає та окрилює. Ми стараємось для Вас, і наші постійні клієнти добре це знають. Прийшов час і Вам з нами познайомитися.
Доставка квітів Львів – ми Вас чекаємо!
+38-066-436-95-21 (Viber, WhatsApp)
+38-096-436-95-21
+38-073-436-95-21